Nog 7 weken ….

Zou het er dan toch van gaan komen? Het stijgend aantal Corona besmettingen wordt door de reisgenoten met argwaan gevolgd. In 2020 en in 2021 gooide Corona genoeg roet in het eten om de vakantie niet door te laten gaan maar dit jaar lijkt het er echt van te gaan komen, tenzij natuurlijk de vlucht door Schiphol gecanceld wordt… Kortom de ene donkere wolk wordt verdrongen door de andere. Maar ik heb serieus goede hoop dat we op 11 augustus het vliegveld van Longyearbean, Spitsbergen binnenstappen. Van 11 tot en met 20 augustus gaan we dan aan boord van MS Plancius, een “vertrouwd” schip aangezien we daarmee ook naar Antarctica geweest zijn. Bij terugkeer gaan we nog twee dagen op pad om Spitsbergen te ontdekken en op 23 augustus hopen we weer terug te zijn in Nederland.

Het reisgezelschap van Antarctica 2016 is inmiddels uitgebreid met Suzan en Natasja dus geachten gaan we een rondje Spitsbergen doen.

Sommige van jullie zullen dit bericht in hun mailbox ontvangen. Dat is omdat je je ooit geabonneerd hebt op onze reisblog. Natuurlijk vinden we het leuk dat je ons volgt en we gaan weer onze stinkende best doen om er wat leuks van te maken, maar natuurlijk kun je je ook afmelden via deze website. Lukt dat niet, stuur dan mij even een mailtje, dan verwijder ik je met de hand

 

2 gedachtes aan “Nog 7 weken ….

  1. Louise

    Ik zal een kaarsje branden zodat de reis deze keer door kan gaan!!!